Mimi Oro napala Jelenu Golubović: Kad te zveknem jednom s***m ima da te strefi zemljotres (video)

Izvor: Svet, 30.Mar.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mimi Oro napala Jelenu Golubović: Kad te zveknem jednom s***m ima da te strefi zemljotres (video)

Svađa između Mimi Oro i Jelene Golubović počela je nakon što je rediteljka Mimi nazvala elitnom prostitutkom, a ubrzo se u raspravu umešala i Matora.
“Znam za tvoju taktiku što si radila u prethodnom rijalitiju, to ti ovde neće proći. Ovde me zaobilaziš jer se plašiš mene”, rekla je Mimi, a Jelena je odgovorila.
“Ja tebe zaobilazim? Ja se tebe plašim? Zbog čega? Tvojih silikona?” 
“Pa kad te zveknem jednom s**om brate >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ima da te strefi zemljotres u glavi”, zapretila je Mimi.
Zmaj od Šipova, koji je sedeo pored Jelene na krevetu, zamolio je Vitu da ga izmasira, a Jelena je počela da se buni i šutira Zmaja, što je njega dodatno isprovociralo pa je nasrnuo na Golubovićku i zapretio da će “izvaditi budalu”.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mimi Oro napala Jelenu Golubović: Kad te zveknem jednom s***m ima da te strefi zemljotres

Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2015

Svađa između Mimi Oro i Jelene Golubović počela je nakon što je rediteljka Mimi nazvala elitnom prostitutkom, a ubrzo se u raspravu umešala i Matora...“Znam za tvoju taktiku što si radila u prethodnom rijalitiju, to ti ovde neće proći. Ovde me zaobilaziš jer se plašiš mene”, rekla je...

Nastavak na Scandal.rs...

Oro Jeleni: Kad te zveknem sisom, ima da te strefi zemljotres!

Izvor: Tracara.com, 31.Mar.2015, 12:41

Na provokaciju da je prostitutka, koju može da ima svako ko je plati, odgovorila pretnjom – silikonima! Dok je većina ukućana ležala u spavaćoj sobi, izbila je žestoka svađa između Jelene Golubović i Mimi Oro. Jelena je u jednom trenutku Mimi nazvala elitnom prostitutkom na koju svi imaju...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.