Izvor: HotSport.rs, 26.Avg.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAMIĆ PRAVI ZEMLJOTRES: Dinamo nudi deset miliona Hajduku za dva igrača?

Zdravko Mamić nastavlja da potresa hrvatsko fudbalsko tlo, a transferi o kojima se spekuliše bi mogli opasno da naljute Torcidu.

Prvo je prodao Marka Pjacu u Juventus za više od 20 miliona evre. Dinamo je plasmanom u Ligu šampiona prigrabio još 12 miliona evropskih novčanica, a sada bi deset mogao da potroši na dovođenje igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i to ne bilo kojih, već najboljih iz “večitog rivala” Hajduka iz Splita.
Kako prenosi hrvatski portal 24 sata, Dinamo bi mogao da dovede sjajnog golmana sa Poljuda Lovre Kalinića i krilnog napadača Nikolu Vlašića. Izgleda da je pred nama, ali i “komšijama” zanimljivh pet fudbalskih dana.
The post MAMIĆ PRAVI ZEMLJOTRES: Dinamo nudi deset miliona Hajduku za dva igrača? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Hajdukov odgovor Mamiću: "Mi dovodimo Mesija"

Izvor: Mondo, 27.Avg.2016, 13:31

Splićani reagovali na tekstove o ponudi Dinama za dvojicu svojih igrača...Foto: Getty Images/EuroFootball..Informacija da bi Dinamo Zagreb mogao da plati čak 10 miliona evra za dvojicu fudbalera Hajduka (Lovra Kalinića i Nikolu Vlašića) izazvala je veliku pažnju, ali i brzu reakciju Splićana...Reagujući...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.