Još jedan slabiji zemljotres u Makedoniji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2016, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan slabiji zemljotres u Makedoniji

Zemljotres jačine 2,7 stepen registrovan je u istočnoj Makedoniji nekoliko minuta posle ponoći, preneli su danas lokalni mediji.

Prema Evropskom seizmološkom centru, epicentar je bio u okolini Pehčeva, na krajnjem istoku Makedonije, na dubini jedan kilometar.

Makedoniju je u poslednje dve sedmice pogodila serija zemljotresa, a najjači je registrovan 11. septembra, na području Skoplja, jačine 5,3 stepena.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Slabiji zemljotres osetio se u Makedoniji

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2016

Zemljotres jačine 2,7 stepeni registrovan je u istočnoj Makedoniji nekoliko minuta posle ponoći, preneli su danas lokalni mediji...Prema Evropskom seizmološkom centru, epocentar je bio u okolini Pehčeva, na krajnjem istoku Makedonije, na dubini jedan kilometar...Makedoniju je u poslednje dve sedmice...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.