U čemu je fora sa crnom limunadom?

Izvor: Mondo, 22.Apr.2017, 06:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čemu je fora sa crnom limunadom?

U poslednje vreme svi pričaju o crnoj limunadi. Kako se pravi, da li je zdrava?

Foto: PrintScreen/YouTube

Blogerke i jutjuberke neprestano pričaju o crnoj limunadi kao o napitku koji pomaže detoksikaciju. Mnoge odbija crna boja - složićete se da ne izgleda baš privlačno - ali zapravo ima isti ukus kao i obična limunada.

Pravi se, logično, od limuna, ali se dodaje malo aktivnog ugljena, koji pomaže organizmu da se oslobodi toksina, smanjuje nadutost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i gasove, a dobar je i za zdravlje srca, kažu stručnjaci.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Da biste napravili crnu limunadu, za četiri čaše, potrebno vam je: četiri limuna, malo stevije, četvrtina kašičice (ili jedna tableta) aktivnog ugljena.

Iscedite limun, dodajte steviju i ugljen i prelijte vodom.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.