Travarka mu dala precizna uputstva: Izbegao operaciju zahvaljujući ovom leku!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Travarka mu dala precizna uputstva: Izbegao operaciju zahvaljujući ovom leku!

Pošto je želeo da izbegne hirurški zahvat, rešio je da posluša staru baku, jer su mu lekari rekli da uskoro više neće moći ni da stoji...

Jedan 44-godišnji muškarac izbegao je operaciju kolena uz pomoć samo 2 jeftina sastojka.

Naime, on je imao hroničan bol u kolenu, kao rezultat naprezanja prilikom rada tokom 8 meseci. Posle posete doktoru, rečeno mu je da uskoro neće moći da stoji na nogama ako se ne podvrgne operaciji.

Pošto je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da izbegne hirurški zahvat, počeo je da traga za prirodnim rešenjem. Sasvim slučajno je upoznaostaru travarku, koja ga je posavetovala da isproba jednostavan lek.

Baka mu je dala precizna uputstva: "3 šolje jabukovog sirćeta i jednu šolju soli pomešaj i gazu potopi u smesu. Stavi na bolno mesto i idi da spavaš. Radi tako 7 dana", priča muškarac.

Nakon tretmana koji je trajao sedam dana, njegov bol je nestao i koleno se potpuno oporavilo!

Pravilno držanje tela zavisi od zdravih kolena. Osim toga, kolena podržavaju pokrete nogama, uključujući hodanje, skakanje, trčanje, ali i stajanje. S godinama, prirodni proces podmazivanja zglobova se smanjuje i ligamenti i tetive su sve manje pokretljive.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.