POTRESNO: Sada mi ostaje samo da čekam

Izvor: Mondo, 26.Feb.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRESNO: "Sada mi ostaje samo da čekam"

Glumica Šenon Doerti završila je terapiju za rak dojke. Sada joj preostaje samo da čeka.

Foto: Instagram/Shannen Doherty

Šenon (45) je dijagnostikovan rak dojke u ferbuaru 2015. godine i od tada je išla na hemoterapiju i radioterapiju. Njeno lečenje je sada gotovo i preostaje joj da sačeka testove i sazna da li se rak povukao.

Da se naježiš: Sva lica raka (FOTO)

Ona je sa svojim obožavateljima na Instagramu podelila potresnu fotografiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uz opis: "Poslednji dan hemoterapije. Sada kada sam završila lečenje, ostaje mi samo da čekam. Čekam test. Čekam da vidim da li sam ozdravila ili ne. Čekam. Mislim da kada neko oboli od raka, uvek čeka. Za one koji znaju… Čekam sa vama".

"Brenda", ti si megacar! (FOTO)

#fbf to this morning. Oct7,2016... not that long ago. Last day of chemo. Exhausted. Now that I'm done with chemo and radiation, the waiting game is here. Waiting for test. Waiting to see if I'm clear or not. Waiting for reconstruction. Waiting. I think when one gets cancer, they are always waiting to a certain extent. To those who know... I'm waiting with you. #cancerslayer

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Feb 24, 2017 at 8:47am PST

Šenon je ranije rekla da se veoma plašila radioterapije i da je želela da pobegne sa terapije.

Nagrada za hrabrost i govor za suze

"Nešto u vezi sa tim št one mogu da vidim laser, što ne mogu da vidim tretman i ova mašina koja se pomera oko mene su mi zastrašujući. Sigurna sam da ću da naviknem na to, ali sada… mrzim to", napisala je glumica kada je otišla na prvu radioterapiju,.

Dok čeka rezultate testa, ostaje nam da čekamo sa njom i nadamo se da se izlečila!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Potresna izjava glumice koja se bori sa rakom: "Sad mi ostaje samo da čekam"

Izvor: B92, 27.Feb.2017, 14:12

Glumica Šenon Doerti se već dve godine bori sa opakom bolešću – rakom dojke...Četrdesetpetogodišnja Šenon obavestila je fanove da je terapija gotova i da joj je jedino preostalo da sačeka rezultate..."Poslednji dan hemoterapije. Sada kada je lečenje gotovo ostaje mi samo da čekam. Čekam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.