Ovo ne ignorišite nikako: Simptomi koji govore da je vašem telu hitno nepohodna pomoć

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo ne ignorišite nikako: Simptomi koji govore da je vašem telu hitno nepohodna pomoć

Sa godinama svi mi naučimo kako naše telo funkcioniše, šta je za nas "normalno", a šta ne. I dok sve ide kao "podmazano", nema ni problema. Ali, u nekom momentu, telo počne da se buni, pa se javljaju simptomi koji nisu baš uobičajeni za nas. Ako primetite da vam se to dešava, posetite lekara. Veravatno nije ništa, ali ipak nije na odmet proveriti. Jer, ako se simptomi ponavljaju, a mi ih ignorišemo, bezazlene stvari mogu postati ozbiljan zdravstveni problem.

Ukoliko vas >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << muče ovi problemi morate da konzumirati+e više hrane bogate magnezijumom i kalijumom kao što su semenke lana i suncokreta, bademi, blitva, spanać, šljive i kajsije, piše Zadovoljna.

Ovaj simptom alarmira na infekciju ili upalu u telu, naročito ako se radi o upali urogenitalnog trakta. Isprobajte i prirodni antibiotik koji leči svaku upalu mehura.

Suvoj koži treba više vitamina E, pa morate povećati unos biljnog ulja, masnih riba i orašastog voća.

Može biti znak iscrpljenosti nervnog sistema i da vašem telu treba više glukoze kako bi se napunilo energijom. U momentima kada osetite neodoljivu želju za slatkim pojedite malo meda ili tamne čokolade kako biste izbegli probleme u gastrointestinalnom traktu.

Morate da pijete više čaja i konzumirate više voća jer je krvarenje desni znak da vam nedostaje vitamina C, a njega možete naći u belom luku, voću i povrću.

Upućuje na nedostatak vitamina A i C. Konzumirajte više narandži, kajsija, šargarepe i bundeve.

Upućuje na nedostatak kalcijuma i vitamina B. Konzumirajte više mleka, krompira, pečurki.

Žudite li za sirovom hranom, to može ukazivati na gastritis ili probleme sa jetrom. Sirova hrana će ublažiti grčeve i umiriti želudac.

* Imate ove simptome? Možda ste upravo imali srčani udar, a da toga niste ni svesni

* Evo kako vam telo poručuje da mu je neophodna pomoć

* Pratite promene na ovim delovima tela: To vam može spasiti život

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.