Kako da budeš seksi „kaubojka“

Izvor: eKlinika.rs, 10.Feb.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da budeš seksi „kaubojka“

Pročitaj načine na koje možeš da učiniš da ti bude zabavnije u ovoj seks pozi.
Foto-ilustracija: Foter/leandrogmuller


Za početak, da li se svi slažemo da je seks poza u kojoj devojka sedi na muškarcu (ona je gore) taaaako seksi?
Okej, kada smo se tu složili, sada slede saveti kako devojke da učine da njihovo iskustvo „kaubojke“ bude još bolje, uzbudljivije i „orgazmatičnije“.
1. Igrajte se sa svojim grudima
Grudi i bradavice >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << su jedna od najvećih erogenih zona. Prelazite nežno prstima preko njih, masirajte ih ili blago stiskajte – bilo šta što te čini srećnom!
2. Stisnite noge
Kada kolena pozicionirate bliže jedno drugom, to čini da vam se stežu mišići na karlici i dopušta veće trenje između penisa i klitorisa.

3. Menjajte ritam
Seks ne morada bude trka (osim ako niste hteli „na brzaka“), pa je poželjno da za veće uživanje menjate brzinu kojom ćete se kretati, ali i dubinu penetracije. Takođe, možete pomerati kružno pomerati kukove umesto gore-dole.
4. Igrajte se
Moć je seksi, a u ovoj pozi, devojka ima potpunu kontrolu. Ako ste raspoloženi za malo „igranja“, pokušajte da vežete zglobove partnera ili da mu stavite povez preko očiju tako da ne može da zna šta radite. Osetićete se da gospodarite situacijom i njemu će element iznenađenja da bude nešto erotično.
5. Zadovoljavajte se
Do jednom rukom mazite grudi, iskoristite drugu da stimulišete klitoris. Vašem partneru neće smetati da ga malo ignorišete, dok god može da uživa u tom pogledu.

6. Pogled je seksi
Jedan od najboljih načina da imate neverovatan seks je stvaranje vrele hemije između vas i partnera. Kako bi povećali tu intimnost, gledajte ga direktno u oči i ne skrećite pogled. Istraživanja sugerišu da ova vrsta kontakta zadovoljava i emotivne i fizičke potrebe.
7. Lezite na njegove grudi
Gledajte na ovo kao na mali obrtu u ovoj seks pozi. Ne samo da ćete biti bliži jedno drugom, već će i trljanje kože o kožu vaših grudi na njegove samo povećati iskustvo za oboje.
8. „Bacite“ se na pod
Krevet je super, ali u redu je da nekad i promeniti lokaciju kako bi „začinili“ situaciju. Pokušajte ovu pozu na mekanom tepihu na podu.


Izvor: Mondo

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.