Izlečite upalu grla za četiri sata

Izvor: Radio 021, 19.Okt.2014, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlečite upalu grla za četiri sata

Kim i konjak su vrlo efikasni za lečenje upale grla i krajnika i garantuju brz oporavak, u lakšim slučajevima.

Naši preci su imali veliko iskustvo u lečenju različitih bolesti i poznavali su korisne recepte u lečenju. Sve te recepte ljudi su prenosili sa generacije u generaciju, jer ono što je dobro i korisno - nikad se ne zaboravlja.

Narodni lek koji je vrlo efikasan recept za lečenje upale grla i krajnika i garantuje brz oporavak, u lakšim slučajevima - za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << samo 4 sata.

Napitak za upalu grla i krajnika:

80 grama samlevenih semenki kima preliti sa 200 ml vode i kuvati 15 minuta. Dobiće gustu rastezljivu masu, koja podseća na talog kafe. Procedite i dodajte 50 ml vode, pa ponovo stavite da proključa. Skinite s vatre i dodajte 1 kašiku vinjaka ili konjaka.

Kako konzumirati napitak:

Pijte svakih 30 minuta po 1 kašiku. Već posle 2 sata bol u grlu će polako nestajati, a i lakše ćete gutati. Posle 4 sata možete da završite tretman. Možete piti i duže, u težim slučajevima. Ovaj napitak preporučuje se svima koji su više podložni prehladama, često imaju upaljeno grlo i krajnike.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.