Hranite se kao Merilin Monro

Izvor: Prva.rs, 24.Apr.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hranite se kao Merilin Monro

1952. godine, Merilin je dala intervju za Pageant magazin gde je pričala o načinu na koji održava svoje, tada već čuvene, obline.
Ona je tada priznala da mnogi smatraju kako je način na koji se hrani pomalo bizaran, ali i naglasila kako ona tako ne misli.
Merilin je tada ispričala kako za doručak pojede ili popije, dva sirova jaja razmućena u šolji toplog mleka zajedno sa multivitaminskom tabletom te naglasila kako niti jedan lekar ne bi mogao preporučiti nutritivniji doručak >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za jednu zaposlenu devojku koja je uvek u žurbi. Ručak je obično preskakala, a za večeru bi pojela dinstanu džigericu, šniclu ili jagnjetinu sa pet šargarepa, dok bi se za desert počastila sladolednim kupom sa toplim prelivom.
Kad je u pitanju vežbanje Merilin je svaki dan započinjala dizanjem tegova i to tako da je ležala na podu pored svog kreveta u svakoj ruci držeći teg težine 2,5 kilograma.
Tegove je dizala tako da je iz položaja raširenih ruku tegove podizala visoko iznad glave. Nakon toga ruke sa tegovima bi stavila ispred sebe držeći ih pod uglom od 45 stepeni i pravila bi kružne pokrete sve „dok se ne umori“.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.