Evo gde žive najobdareniji muškarci!

Izvor: eKlinika.rs, 05.Okt.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo gde žive najobdareniji muškarci!

Veličina muškog polnog organa uvek je aktuelna, ali tabu tema. Nedavno istraživanje pokazalo je koje nacije mogu da se pohvale obdarenošću, a koje će ipak morati da porade na tehnici.
Britanski istraživači objavili u uglednom stručnom časopisu „BJU International Journal of Urology“, da je prosečan penis dug 13,12 cm.
O tome da li će biti unutar, ispod ili iznad proseka, muškarac ne može da utiče. Zanimljivo je to da veličina penisa nije vezana ni za rasu, te nema >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << nikakve veze s veličinom stopala, u šta mnogi veruju.
PITAJ DOKTORA ONLINE. www.eklinika.rs
S obzirom na veliki broj višegodišnjih istraživanja portal Mandatory.com odlučio je da objedini sve i sastavi ultimativnu listu koja može malo, ali ne i značajno da odudara od realnih rezultata.
Crvena zona ( od 9,7 cm do 11,7 cm)
Najmanji penisi većinom se nalaze u istočnim zemljama. Indijci i Tajlanđani imaju najmanji prosek (10,2 cm), a na neželjenoj listi su se našli i Kinezi i Japanci (10,9 cm) te Iračani, Iranci, stanovnici Malezije, Singapura, Koreje, Indonezije…
Narandžasta zona (od 11,9 cm do 14 cm)
Nešto bolje od istočnjaka prošli su Afganistanaci i Etiopljani (13,5 cm), Kanađani (14 cm) te Portugalaci i Rusi (13,2 cm) koji su blizu proseka. U narandžastu zonu spadaju i stanovnici Australije, Novog Zelanda, Mongolije, Finske, Rumunije, Španije, Turske, Ukrajine, SAD-a i Velike Britanije.
Žuta zona (od 14,2 cm do 15,7 cm)
Malo većom obdarenošću mogu se pohvaliti Austrijanci i Argentinci (14,7 cm), dok su najobdareniji iz ove grupe Holanđani (15,7 cm) i Danci (15,2 cm). Sudeći po mapi, i Srbi spadaju u žutu zonu. Takođe, ovde spadaju i Belgijci, Bugari, Čileanci, Kubanci, Egipćani, Nemci, Grci, Italijani, Norvežani, Šveđani…
Zelena zona (od 16 cm do 18 cm)
Za najpoželjnije ljubavnike, ukoliko veličina igra glavnu ulogu, na listi su se našli stanovnici Konga sa 18 cm i Česi (16 cm). No, obdarenošću se mogu pohvaliti i Brazilci, Kolumbijci, Mađari, Peruanci…
Pogledajte detaljnu mapu:
Foto: Printskrin sa sajta

PITAJ DOKTORA ONLINE. www.eklinika.rs
eKlinika.rs / ALO!

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.