Britanska TV ugasila program da bi se Britanci više kretali

Izvor: B92, 27.Avg.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska TV ugasila program da bi se Britanci više kretali

Jedna od najvećih britanskih tv mreža ITV zaustavila danas program na više svojih kanala kako bi naveo svoje gledaoce da se više kreću i vežbaju.

ITV je to je učinila kako bi naveli Britance da odu u sportske centre, u kojima se ovog vikenda ne plaća ulaz, kao deo nacionalne akcije pod nazivom "Ja sam u timu VB", prenosi AP.

Ova akcija je naišla na različita reagovanja gledalaca.

Jedni su pohvalili inicijativu da se pokrenu ljudi koji ne ustaju sa kauča ispred televizora.

Drugi su je ismevali navodeći da je crni ekran "možda i najbolji program koji je ITV emitovao" i dodali da je "najbolju vežbu doživeo njihov daljinski".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Britanska TV ugasila program da bi se Britanci više kretali

Izvor: Radio 021, 27.Avg.2016

Jedna od najvećih britanskih tv mreža ITV zaustavila danas program na više svojih kanala kako bi naveo svoje gledaoce da se više kreću i vežbaju...ITV je to je učinila kako bi naveli Britance da odu u sportske centre, u kojima se ovog vikenda ne plaća ulaz, kao deo nacionalne akcije pod nazivom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.