Ako vas pušenje ne ubije...

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2015, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vas pušenje ne ubije...

Kampanja protiv pušenja koju je sprovela brazilska marketinška agencija "Opus Multipla" sigurno će vas naterati da razmislite da li i dalje želite da pušite cigarete.

Video prikazuje Žona Kandidoa, koji potpunim strancima koji žele od njega da kupe cigarete priča svoju priču o kanceru.

- Imam tri kćerke, unuku, ženu. U Španiji sam završio master, a doktorirao sam u Americi. Sada radim na univerzitetu i smatram sebe uspešnim i ostvarenim čovekom. To je srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << deo priče mog života. Postoji još jedan deo koji moram da ispričam.

Ovim rečenicama počinje svoju priču, a kamera je pratila reakciju ljudi kojima je Kandido rekao da je uprkos tome što ne puši već 14 godina dobio rak grla zbog koga je morao da se podvrge operaciji uklanjanja glasnih žica.

On sada priča pomoću aparata koji se prisloni na grlo i koji stvara elektronski zvuk glasa.

- Sada je momenat. Sada je vreme za prestanak pušenja. Sada - reakcija je jedne od mušterija kojima je Kandido ispričao svoju priču.

Ukoliko ste pušač, obavezno pogledajte sledeći video.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.