Zdravko Čolić i Maid dapevaju pesme „Dugmića“

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić i Maid dapevaju pesme „Dugmića“

Raka Marić i Goran Bregović traže pevača koji će na koncertima izvoditi numere popularnog benda.

S obzirom na to da sa Željkom Bebekom, Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem nisu uspeli da se dogovore da pevaju na povratničkim koncertima „Bijelog dugmeta“ u septembru širom bivše Jugoslavije, menadžer i lider benda u potrazi su za novim pevačem. Sudeći po rezultatima ankete na sajtu „Blica“, u toj ulozi najbolje bi se snašli pop zvezda Zdravko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Čolić (20 odsto glasova) i finalista „X faktora“ Maid Hećimović (19,2 odsto), a Raka Marić ne isključuje mogućnost da neko od njih dvojice zapeva na turneji „Dugmića“.

- Od starih „Dugmića“, u postavi će biti Vlado Pravdić, Zoran Redžić, Milić Vukašinović. Veoma je moguće da ćemo izabrati sasvim novog pevača koji bi pevao repertoar „Bijelog dugmeta“, možda zvezdu nekog talent-šoua. Bregovićeve pesme bi sjajno pevali i najbolji pevači poput Željka Joksimovića, Tonija Cetinskog, a da ne pominjem Zdravka Čolića. Pregovaramo sa sponzorima i mogu samo da kažem da je interes za njihove koncerte ogroman - rekao nam je Raka i dodao da će se povodom 40 godina „Dugmića“ u prodaji naći njihova kompletna diskografija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vrlo moguće: Zdravko Čolić peva na turneji “Dugmića”

Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2014

Raka Marić i Goran Bregović traže pevača koji će na koncertima izvoditi numere popularnog benda. S obzirom na to da sa Željkom Bebekom, Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem nisu uspeli da se dogovore da pevaju na povratničkim koncertima „Bijelog dugmeta“ u septembru širom bivše...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.