Zdravko Čolić: Nikada nisam brojao s koliko sam žena bio, a mnogih flertova se i ne sećam

Izvor: Story, 04.Mar.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravko Čolić: Nikada nisam brojao s koliko sam žena bio, a mnogih flertova se i ne sećam

Legendarni pevač i miljenik žena, pred koncert koji će 7. marta održati u Zagrebu, za hrvatsko izdanje magazina Story otkriva da se jako raduje svom nastupu i da priprema pravi spektakl, ali se osvrće i na temu žena, flertova, afera i veza...

Zdravko Čolić, foto: Story arhiva

Popularni Čola je u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story otkrio je i da će pevati i stare i nove pesme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << priznavši da oseća tremu, ali da mu je svakako lakše da izađe pred više ljudi u većoj dvorani, nego u manjoj dvorani pred manje ljudi.

Čolić se ovom prilikom prisetio i kako je s njegovom slavom dolazila i opsesija žena njime.

- Nikada nisam brojao s koliko sam žena bio. To nije moja etika, a mnogih se flertova i ne sećam. U mom životu bilo je mnogo više kratkih afera nabijenih erotskom energijom nego dugih veza - zaključio je pevač.

Iako je ženama i dan danas neodoljiv, Zdravko već 26 godina uživa u braku sa suprugom Aleksandrom s kojom ima dve ćerke Unu i Laru.

Inače, njegov predstojeći koncert u zagrebačkoj Areni rasprodat je u rekordnom roku.

Izvor: Story.hr/24sata.hr
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.