Radim na 15. albumu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2016, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radim na 15. albumu

Posle sedam godina pauze Zdravko Čolić (64) održaće koncert 14. aprila u Mariboru. Uporedo sa brojnim nastupima u regionu i dijaspori, popularni pevač priprema i novi album.

- Polako radim na njemu, biće to moj jubilarni 15. album i imam više ideja kako da ga napravim. Mogu da objavljujem albume svake godine, ali kako je CD povezan sa koncertnom turnejom realno je da to bude na svake dve i po do tri godine. Tako je i na svetskoj muzičkoj sceni. Osim toga, publika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nema vremena da nauči mnogo pesama, obično dve-tri i to tek kada vide novi spot ili čuju novu pesmu na radiju - kaže Čola.

Da li na vaše koncerte širom Evrope dolaze samo naši ljudi ili i stranci?

- To su uglavnom koncerti za naše ljude. Bude i stranaca, koji dođu s njima. Ima stranaca kojima se recimo sviđa muzika sa naših prostora, a moju muziku čuju putem interneta. Iako ne pevam na engleskom, sviđa im se muzika i dobro se zabavljaju na koncertima
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić,   Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.