Pogledajte novi spot Zdravka Čolića sniman na Santoriniju (VIDEO)

Izvor: Story, 27.Okt.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot Zdravka Čolića sniman na Santoriniju (VIDEO)

Balada koja je postala radijski hit širom regiona dobila je svoju ekranizaciju na prelepom ostrvu u Grčkoj.

Zdravko Čolić, Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

U najavi svog novog spektakla u Kombank Areni zakazanog za 12.decembar, Zdravko Čolić svojoj publici poklanja četvrti spot za jednu od najlepših balada Zar se nismo shvatili, sa aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << albuma Vatra i barut, koja je postala radijski hit širom regiona.

Spot je premijerno emitovan 26.oktobra TV Pink, a tekst i muziku za pesmu Zar se nismo shvatili,  potpisuje Maya Sar, a aranžman Nikša Bratoš.

Spot u kome se odvija jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja oseća tragove bivše ljubavi,snimljen je početkom oktobra na Santoriniju a potpisuje ga reditelj i direktor fotografije Aleksandar Kerekeš Keky.

Prijatelj spota, vinarija Deurić,  bila je zadužena za momente opuštanja Zdravka i saradnika nakon snimanja, pa se vino Šapat, pri zalasku sunca, ispijalo uz najbolje riblje specijalitete.


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.