Proizvođač cigareta brani pušenje

Izvor: B92, 23.Okt.2014, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvođač cigareta brani pušenje

Proizvođač cigareta "Kamel", kompanija Rejnolds Amerikan (Reynolds American Inc), uvodi zabranu pušenja u svojim kancelarijama i prostorijama.

Drugi najveći američki proizvođač duvanskih proizvoda obavestio je zaposlene da od sledeće godine neće biti dozvoljena upotreba cigareta, cigara i lula u kancelarijama, konferencijskim prostorijama, hodnicima ili liftovima.

U toj kompanije je već zabranjeno pušenje u proizvodnim pogonima, restoranima i fitnes >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centrima.

Zabrana pušenja će stupiti na snagu kada Rejnolds bude obezbedio prostorije za pušenje, rekao je portparol kompanije Dejvid Hauard.

"Verujemo da je to ispravna stvar i pravo vreme zato što će obnavljanje naše politike upotreba duvanskih proizvoda bolje odgovarati nepušačima i pušačima koji rade ili posećuju naša postojenja", rekao je on.

Rejnold će ipak dozvolti upotrebu elektronskih cigareta, burmuta i snusa.

Među 5.200 zaposlenih u Rejnoldsu postotak pušača je u proseku kao i među odraslim stanovništvom u SAD - 18 odsto.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kamel zabranio pušenje!

Izvor: OkRadio.rs, 23.Okt.2014

Proizvođač cigareta "Kamel", kompanija Rejnolds Amerikan (Reynolds American Inc), uvodi zabranu pušenja u svojim kancelarijama i prostorijama. Drugi najveći američki proizvođač duvanskih proizvoda obavestio je zaposlene da od sledeće godine neće biti dozvoljena upotreba cigareta, cigara i lula...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.