Neuobičajen godišnji odmor u Prehrambeno-hemijskoj školi (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 21.Avg.2014, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuobičajen godišnji odmor u Prehrambeno-hemijskoj školi (VIDEO)

Umesto na godišnjem odmoru, nekoliko zaposlenih u Prehrambeno-hemijskoj školi provelo je poslednjih nedelju dana na poslu, i to radeći posao van svoje struke. Nije reč ni o kakvom mobingu već o volonterskom radu čiji je cilj da škola izgleda lepše, pruža bolje uslove rada, i sve to uz minimum ulaganja.

Neuslovni toalet, posiveli zidovi, dotrajala stolarija… sve ovo podstaklo je nekoliko zaposlenih u Prehrambeno-hemijskoj školi da zasuku rukave i dane od godišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << odmora iskoriste radno, te okreče i doteraju mokri čvor i nekoliko učionica.
Iako se možda nikada nisu bavili molerajem, latili su se četke i valjka i dali sve od sebe. Neki su, poput profesora umetnosti, dali i profesionalni doprinos ulepšavanju radnog prostora.
Svesni teških vremena i nedostatka novca, bacilli su se na štednju, a dobili su lepšu školu i kvalitetnuije međuljudske odnose.
Sedmoro zaposlenih je tokom sedam dana rada oplemenilo šest učionica i školski toilet, odnosno 500 kvadratnih metara prostora. Sledeća aktivnost je ukrašavanje prostora dekupažom.
[youtube]1oSMm99ykR4[/youtube]
Pogledaj vesti o: Zakon o mobingu

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.