Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2014, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Vasić i “Full Strike” nastupaju na “Ist vikend festu” u Zaječaru

Manifestacija koja se održava 30. i 31. oktobra baviće se društvenim mrežama, njihovom primenom i budućnošću u raznim granama društvenog života

Foto: Promo/UŠĆE Shopping Centar

U Zaječaru danas počinje “Ist vikend fest”, a ovu manifestaciju će koncertom na gradskom trgu koji počinje u 18 časova, otvoriti grupe “Full Strike” i “Dirty Band”, a nakon njih će nastupiti pevač Željko Vasić.

Prvi “Ist vikend fest” >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << održan je u organizaciji Udruženja Istok u Boru 2011. godine i od tada je prerastao u tradicionalno okupljanje ljubitelja modernih tehnologija. Inače, ovogodišnji festival se održava pod sloganom “Zaječar grad budućnosti”, i baviće se društvenim mrežama, njihovom primenom i budućnošću u raznim granama društvenog života.

Na festivalu koji se održava 30. i 31. oktobra, među učesnicima će biti i Milomir Marić, Srećko Miodragović, Branislav Lečić, Bora Dimitrijević, Marko Jeftić i drugi. Organizator i generalni pokrovitelj “Ist vikend festa 2104″ je grad Zaječar, a prijatelji manifestacije su Orion Telekom, kompanija Comtrade, Contra Team; dok je medijski sponzor manifestacije regionalna TV Best.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.