Izvor: Beta, 29.Jun.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarska policija otkrila 30 migranata u blizini granice sa Bugarskom

Zaječarska policija otkrila je danas u blizini granice sa Bugarskom 30 ilegalnih migranata iz Avganistana i Pakistana, a zbog sumnje da su organizovali krijumčarenje ljudi, uhapsila je tri državljanina Srbije.Kako je saopšteno, uhapšeni su Lazarevčani A.R. (26) i B.G. (35) i D.G. (23) iz Zaječara koji su kombijem prevozili migrante. Po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca odredjeno im je zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Policija je privremeno oduzela kombi, a osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U kombiju prevozili 30 Avganistanaca i Pakistanaca

Izvor: Bor030.net, 29.Jun.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru presekli su krijumčarski kanal u blizini državne granice sa Bugarskom i pronašli 30 iregularnih migranta. ..Policija je zaustavila kombi vozilo u kojem su A. R.(1990), B. G. (1981) iz Lazarevca i D. G. (1993) iz Zaječara prevozili državljane...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.