Zaječarska Gitarijada od 30. jula do 2. avgusta

Izvor: Akter, 01.Avg.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarska Gitarijada od 30. jula do 2. avgusta

Muzički festival neafirmisanih rok bendova "Gitarijada" ove godine biće održana od 30. jula do 2. avgusta u Zaječaru

U polufinale festivala plasiralo se 14 bendova iz šest semalja - Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore, najavila je Turistička organizacija Srbije.

U revijalnom delu programa, na pet bina, nastupiće više od 30 bendova, među kojima i Prljavo Kazalište, Kerber, Partibrejkers, YU grupa, Riblja čorba, Van Gog, Atomsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << sklonište, Lajko Feliks, hor Viva Voks.

Stručni žiri će ove godine dodeliti nagrade "Pobednik 48. Gitarijade" i "Pobednik 48. Gitarijade sa područja Srbije" a biraće se i pobednik prema glasovima publike.

Kao i prethodnih godina biće organizovana i "Rok akademija" za članove demo bendova, polufinaliste Gitarijade, kao i časovi gitare namenjeni svim zainteresovanim muzičarima.

Na brdu Kraljevica pored Zaječara, na kojem će biti smešteni "Rok" i "Bajk" stejdž, biće organizovan i besplatan rok kamp koji će raditi od 30. jula.

Četvrtu godinu za redom, uporedo sa Gitarijadom, biće održan i Moto skup u organizaciji moto kluba Trijumf iz Zaječara koji će ove godine biti centralni moto skup Moto asocijacije Srbje.

U okviru Moto skupa bcihe organizovane promotivne moto trke na kojima će učestovati moto kros vozači i kaskaderi iz Italije i Austrije.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.