Zaječarci uhapšeni zbog droge

Izvor: Bor030.net, 05.Maj.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarci uhapšeni zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu višeg javnog tužioca, odredili su meru zadržavanja do 48 sati M.R. (1984) i B.R. (1966) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilkom pregleda M.R., u šifri za bicikl pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << je 18 grama praškaste materije nalik na opojnu drogu heroin, kao i osam paketića sa istim sadržajem, bruto mase oko 2 grama.

Opsežnom akcijom policijskih službenika izvršen je i pretres stana i drugih prostorija B.R. i pronađeno je 196 grama praškaste materije nalik na opojnu drogu heroin.

Osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni višem javnom tužiocu u Zaječaru.

(tvbest.rs)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.