Zaječarac ”zatvorio” kladionicu ludim tiketom, a uplatio je samo 50 dinara (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječarac ”zatvorio” kladionicu ludim tiketom, a uplatio je samo 50 dinara (FOTO)

Jedan kladilac iz Zaječara odlično je zaradio i unovčio svoje poznavanje fudbala u kladionici u ovom gradu. Na svega 50 uplaćenih dinara, dobio je 2.661 puta više, odnosno 137.047 dinara.

Odabrao je po jedan par iz Nemačke, Danske, Islanda, Španije i Rumunije su zemlje odakle je odabrao po jedan par, odredio konačni ishod, četiri keca i jednu dvojku, i svaki taj tio iskombinovao sa 3+.

Na četiri od pet mečeva koje je odigrao, nije se mnogo brinuo, ali je zato >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Nemačkoj na utakmici Paderborn – Sandhauzen od 50. minuta bilo 1:1. Mreže su mirovale do isteka regularnog dela meča, a onda je Tim Kister u sudijskoj nadoknadi dao gol za pobedu gostiju i za dobitak na tiketu.

Bila bi to prava šteta za tako dobar tiket, gde bi, da nije bilo gola u 90 minutu ponovo bilo ono poznato kladioničarsko ''samo jedna utakmica''.

Foto: Facebook.com

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.