Zaječar dobija prvi kružni tok na jesen

Izvor: Kurir, 21.Avg.2014, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječar dobija prvi kružni tok na jesen

Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković kaže da će na taj način biti znatno povećana bezbednost pešaka i biciklista, a sprečiće se i divljanje vozača po centru grada

ZAJEČAR - Ovog leta u Zaječaru se gradi udarnički!

Centar grada na Timoku do 7. septembra, Dana grada, dobiće prvi kružni tok i kompletno asfaltiranu glavnu ulicu sa odvojenom biciklističkom stazom, behaton pločama na trotoarima, novim banderama i LED rasvetom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković kaže da će na taj način biti znatno povećana bezbednost pešaka i biciklista, a sprečiće se i divljanje vozača po centru grada.

Paralelno s tim, završava se asfaltiranje još nekoliko ulica, uređuje i proširuje staro groblje, a u septembru počinje izgradnja mosta u najvećem zaječarskom naselju Kotlujevac.

(S. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.