Zaječar: Policijski službenik krijumčario Sirijce

Izvor: B92, 05.Sep.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaječar: Policijski službenik krijumčario Sirijce

Zaječarska policija uhapsila je četiri osobe, među kojima i jednog policijskog službenika, zbog pokušaja krijumčarenja više državljana Sirije.

Oni su pokušali ih prebace preko bugarsko-srpske granice u Srbiju.

Kako se navodi u saopštenju policijske uprave u Zaječaru, prilikom kontrole na putu ka Knjaževcu pronađeno je 28 državljana Sirije koji su ilegalno prešli sa teritorije Bugarske na teritoriju Srbije.

Tom priliko su uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zadržani po nalogu osnovnog javnog tužioca, S.Đ. (51), N.D. (39) obojica iz okoline Zaječara, D.G.(22) i policijski službenik M.P. (30) iz Zaječara.

Policija je navela da su državljane Sirije osumnjičeni skrivali do predaje drugim licima, kao i da još uvek rade na ovom slučaju.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen i policijski službenik iz Zaječara

Izvor: Akter, 05.Sep.2015

Zaječarska policija uhapsila je četiri lica, među kojima i jednog policijskog službenika, zbog pokušaja da preko bugarsko-srpske granice u Srbiju prokrijumčare više državljana Sirije..Kako se navodi u saopštenju policijske uprave u Zaječaru, prilikom kontrole na putu ka Knjaževcu pronađeno...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.