Uzbudljiv sportski vikend

Izvor: NTV.rs, 24.Okt.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbudljiv sportski vikend

Pred nama je uzbudljiv sportski vikend kada su u pitanju klubovi iz našeg grada.
Fudbaleri Radničkog u subotu od 17 sati na Čairu dočekuju imenjaka iz Kragujevca u 10. kolu Jelen Super lige. Ulaz će biti slobodan, pa se očekuje velika podrška navijača pulenima Saše Mrkića. Fudbalerke Mašinca ovog vikenda igraju na Novom Beogradu, rival će biti ŽFK Sloga Radnički.
Niški srpskoligaši su domaćini u 11.kolu, obe utakmice biće odigrane u nedelju. Od 11 sati na Bubnju Car >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Konstantin je domaćin Ozrenu iz Sokobanje, od 14 u Durlanu sastaju se Sinđelić i Timok iz Zaječara.
Nakon poraza u Šapcu rukometaši Železničara priliku za popravni imaće u duelu sa Rudarom iz Kostolca. To je meč 6. superligaškog kola, koji se igra u čairskoj hali u nedelju od 17 sati. Dan ranije, u subotu, na istom mestu u istom terminu, Naisa će ugostiti beogradsku Crvenu zvezdu.
Košarkaši Konstantina posle dve gostujuće pobede u Čačku i Jagodini, premijeru pred svojim navijačima imaće u subotu od 20 sati u Čairu, u goste im dolazi OKK Beograd.
U 3. kolu Prve lige odbojkaši Niša igraće u Valjevu protiv ekipe VA 014.
Kuglaši Niš-puta potražiće prvu pobedu ove sezone u šampionatu u duelu sa Crvenom zvezdom u Kruševcu, dok će u okviru Prve lige Čair kao domaćin igrati protiv Smedereva.
Stonoteniserke Josipa Kolumba u 4. kolu Super lige igraju sa Crvenom zvezdom. Meč u Stonoteniskom domu u Duvaništu u subotu počinje od 16 sati.
Istog dana, tačno u podne, u Šivari pocinje Kup Srbije u gimnastici za seniore.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Kragujevac

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog u Kladovu

Izvor: KGsport.info, 24.Okt.2014

. Nakon uvodnog poraza od Vojvodine u „Jezeru“, odbojkaši Radničkog u 2. kolu Viner štediša lige gostuju ekipi Đerdapa u Kladovu. Meč je na programu sutra od 18 časova.. Obe ekipe nalaze se u sličnoj situaciji ove sezone i po svemu sudeći biće glavni rivali za opstanak. Đerdap je u 1....

Nastavak na KGsport.info...

Niški srpskoligaši igraju na svojim terenima

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2014

Jedanaesto kolo fudbalske Srpske lige - Istok doneće u nedelju, 26. oktobra duele Car Konstantin - Ozren na Bubnju i Sinđelić - Timok na stadionu u Durlanu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.