Uhapšen policijski službenik zbog sumnje da je dilovao drogu

Izvor: Bor030.net, 26.Sep.2015, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen policijski službenik zbog sumnje da je dilovao drogu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru su, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, odredili meru zadržavanja do 48 sati S.P. (1966) policijskom službeniku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pregleda terena u ataru sela Dobro Polje, na kojem je zatečen osumnjičeni, policijski službenici su pronašli zasad od 130 stabljiki biljke nalik na biljku Kanabis, čijom preradom se dobija opojna droga marihuana koja u sirovom stanju teži 130kg.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac uhapšen jer je dilovao drogu

Izvor: Blic, 26.Sep.2015

Policajac S.P. (49) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlaščene proizvodnje i puštanje u promet opojnih droga...On je zatečen u ataru sela Dugo Polje, gde su policijski službenici pronašli zasads od 130 stabljiki kanabisa...Prema saopštenju Policijske uprave u Zaječaru,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.