Uhapšen funkcioner JS zbog preprodaje narkotika

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen funkcioner JS zbog preprodaje narkotika

Goran Vukadinović, predsednik borskog odbora Jedinstvene Srbije i odbornik te partije u lokalnom parlamentu uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Zaječara, pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u Boru danas su u stanu Vukadinovića, kao i na još jednoj lokaciji, pronašli oko 380 tableta >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << , sumnja se,"ekstazija", kao i oko 400 grama biljne materije, za koju se pretpostavlja da je reč o marihuani.

Protiv predsednika borske JS određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti izveden pred suduju.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

PROKUPLJE: Pijani vozač udario pešaka!

Izvor: Kurir, 23.Okt.2014

Pešak je zbog težine povreda prebačen u KBC u Nišu a vozaču S.S. je određeno zadržavanje zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja..PROKUPLJE- Pešak M.R. (72) iz Prokuplja teško je povređen kada ga je dok se kretao uz desnu stranu kolovoza...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.