Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS KOD ZAJEČARA Žena i njen otac vezani, ona bačena u đubrivo, on s glavom u WC šolji

Nepoznate osobe brutalno su pretukle dvoje starijih ljudi Svetozara R. i njegovu ćerku Dušanku A. iz sela Dubočane kod Zaječara. Kako saznaje "Blic", povodom ovog slučaja uhapšeni su D.P. (33) i M.P. (56).

Njihova krvava tela pronašle su komšije juče u kasnim popodnevnim satima, iako su, kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, pretučeni u nedelju popodne.

- I starac i njegova ćerka su u jako teškom zdravstvenom stanju. Nakon snimanja utvrđeno je fraktura lobanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << polomljene vilice unutrašnje krvarenje. Zbog ozbiljnosti povreda, njihovih godina, ali i stanja u kome su pribljeni hitno su prebačeni u Klinički centar Niš – kaže izvor „Blica“ iz Zdravstvenog centra Zaječar.

Nezvanično saznajemo da se pripadnici PS Zaječar zatekli jeziv prizor u domu ovo dvoje starijih ljudi.

- Žena je bila vezana i bačena u đubrivo, dok je njen otac bio vezan u WC-u sa glavom u šolji – priča izvor blizak istrazi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.