U Negotinu 27, na Kopaoniku 12 stepeni

Izvor: Press, 02.Sep.2014, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Negotinu 27, na Kopaoniku 12 stepeni

U Kikindi, Banatskom Karlovcu, Velikom Gradištu i Zaječaru izmereno je 26 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Beogradu, Smederevskoj Palanci, Nišu i Dimitrovgradu izmereno je 25, Zrenjaninu, Kragujevcu i Chupriji 24, na Paliću i u Leskovcu 23, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici 22 stepena.

U Valjevu, Kuršumliji i Kruševcu izmeren je 21, Somboru i Kraljevu 20, Loznici, Požegi i Vranju 19, na Crnom Vrhu i u Sjenici 17, a na Zlatiboru 14 stepeni.

Kiša umerenog intenziteta trenutno pada u Vranju.

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i najvišom dnevnom temperaturom od 21 do 26 stepeni.

Kako je saopštio ranije danas RHMZ, vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni, a najniža temperatura vazduha iznosiće od 15 do 18 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti oblačno vreme, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, slabim i umerenim, severnim i severoistočnim vetrom. Najniža temperatura vazduha iznosiće 18, a najviša 23 stepena.

Na području Srbije do 4. septembra lokalno se očekuje veća količina padavina, upozorava se u saopštenju.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 10. septembra, do ponedeljka biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Od utorka se očekuje razvedravanje. Temperatura će biti bez bitnije promene, navedeno je u saopštenju.
 

Pogledaj vesti o: Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kakvo depresivno, jesenje jutro

Izvor: Mondo, 03.Sep.2014, 09:26

Posle noćnog "potopa" novi septembarski dan u Srbiji najavljuje tmurno, jesenje vreme...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..U Srbiji će danas biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i najvišom dnevnom temperaturom od 21 do 26 stepeni...U Srbiji je jutros...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.