The Cult i Nazareth skromni u zahtevima Gitarijadi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"The Cult" i "Nazareth" skromni u zahtevima Gitarijadi

Zvezde ovogodišnje, 51. zaječarske Gitarijade, britanski bend "The Cult" krajnje je skroman u svojim zahtevima organizatorima.

Ian Estberi i ekipa su u rajderu tražili najobičnije obroke i namirnice, s tim što je naglašeno da svi moraju biti organskog porekla, bez masti i što zdraviji.

Bend je takođe insistirao da, po završetku koncerta, preostala hrana i piće budu odneseni najbližem domu za beskućnike.

Escajg i šolje za čaj i kafu ne smeju biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od plastike i stiropora.

"The Cult" je zelenim slovima napisao poglavlje u rajderu u kojem moli organizatore da budu ''što zeleniji'' - da sve što je moguće bude od recikliranog materijala i izričito su naglasili da svaka prostorija u kojoj borave mora sadržati odvojene kontejnere za reciklažu, razvrstane po prirodi materijala (staklo, papir, plastika i sl.)

Podržavaju svaku inicijativu organizatora da njihov boravak u Zaječaru i sam koncert oplemene akcijom koja će doneti dobrobit našoj planeti i očuvanju okoline.

Zanimljivo je da su tražili i da osoba koja im bude pomagala oko smeštaja, transporta, keteringa, pored znanja jezika i poznavanja grada, poznaje i sve muzičke radnje.

Zvezde završne večeri Gitarijade, škotski "Nazareth", još je skromniji u svojim zahtevima.

Preferiraju belo i crno vino i molili su za pepeljare gde god zakon dozvoljava pušenje.

Najviše konzumiraju "vodu od kokosa" i piju isključivo bezalkoholno pivo.

Organizatori navode da je sve spremno za početak 51. Gitarijade, koja će se održati od 29. juna do 1. jula na stadionu Kraljevica u Zaječaru.

Ulaz na Gitarijadu, kao i boravak u rok kampu sa obrokom, besplatan je.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.