Tablet računari za đake prvake

Izvor: Prva.rs, 24.Nov.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tablet računari za đake prvake

"Gradska vlast trudiće se da čuje vaše učitelje i roditelje i učiniće sve da bi vi imali srećno i bezbrižno detinjstvo. A i vi se trudite da slušate učitelje, ali i da oni čuju vas", rekao je Mirković mališanima prilikom uručivanja tableta u sali Pozorišta Timočke krajine.

Poželevši im bezbrižno detinjstvo, Mirković je izrazio očekivanje da će ovi tablet računari đacima služiti i za učenje i za igru.
"Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Zaječar će i sledeće godine obezbediti tablet računare generaciji koja dolazi posle vas", poručio je predsednik Skupštine grada Zaječara.

U Pozorištu Timočke krajine, ovom prilikom, priređen je zabavni program za prvake u izvođenju njihovih vršnjaka iz hora "Čarolija" i dečja predstava "Šalabalabajka".
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Tablet računari dodeljeni najmlađim Zaječarcima

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014

Gradska vlast će se truditi da čuje vaše učitelje i vaše roditelje i učini sve da bi vi imali srećno i bezbrižno detinjstvo. A vi se trudite da slušate vaše učitelje, a i da oni čuju vas, istakao je Saša Mirković..ZAJEČAR - Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković danas je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.