Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U ZAJEČARU Ovo je mladić koji je bacio ženu sa osmog sprata, pa skočio za njom

Muškarac Milen M. (31) iz zaječarskog naselja Kraljevica danas je bacio svoju ženu Tatjanu R. (43) sa osmog sprata zgrade, a potom je i sam skočio u smrt.

Kako nezvanično saznajemo, tragediji je prethodila svađa dvoje supružnika.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, muškarac koji je ubio ženu, a potom i sebe i pre 12 godina je pokušao da izvrši samoubistvo, takođe skokom sa zgrade.

Tada je preživeo jer je pao na parkirani automobil, a motiv za takav njegov korak navodno je bila neuzvraćena ljubav.

Par je iza sebe ostavio bebu od godinu dana.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U ZAJEČARU Mladić bacio ženu sa osmog sprata, pa skočio za njom

Izvor: Blic, 29.Avg.2016

Milen Milenović (31) bacio je u ponedeljak po podne nevenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43) sa osmog sprata zgrade u Zaječaru, a zatim skočio za njom...Kako nezvanično saznajemo, do ubistva i samoubistva došlo je posle žučne svađe u porodičnom domu u zaječarskom naselju Kraljevica, kada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.