Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U ZAJEČARU Muž bacio ženu sa osmog sprata, pa skočio za njom

Muškarac M.M. iz zaječarskog naselja Kraljevica danas je bacio svoju ženu sa osmog sprata zgrade, a potom je i sam skočio u smrt.

Na licu mesta je policija, koja obavlja uviđaj, a kako prenosi "Zaječar online", tragediji je prethodila svađa dvoje supružnika. Navodno, muškarac je pre zločina pretukao i maloletnu ćerku, ali ovi navodi još nisu zvanično potvrđeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaječar: Bacio suprugu sa osmog sprata pa skočio u smrt

Izvor: B92, 29.Avg.2016

U zaječarskom naselju Kraljevica muškarac je najpre bacio suprugu sa osmog sprata zgrade, a potom skočio i izvršio samoubistvo, pišu “Večernje novosti“...Beogradski list dodaje da se tragedija dogodila posle svađe supružnika...Policija vrši uviđaj.

Nastavak na B92...

TRAGEDIJA U ZAJEČARU Ovo je mladić koji je bacio ženu sa osmog sprata, pa skočio za njom

Izvor: Blic, 29.Avg.2016

Muškarac Milen M. (31) iz zaječarskog naselja Kraljevica danas je bacio svoju ženu Tatjanu R. (43) sa osmog sprata zgrade, a potom je i sam skočio u smrt...Kako nezvanično saznajemo, tragediji je prethodila svađa dvoje supružnika...Prema za sada nepotvrđenim informacijama, muškarac koji je ubio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.