Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U ZAJEČARU Mladić bacio ženu sa osmog sprata, pa skočio za njom

Milen Milenović (31) bacio je u ponedeljak po podne nevenčanu suprugu Tatjanu Ranđelović (43) sa osmog sprata zgrade u Zaječaru, a zatim skočio za njom.

Kako nezvanično saznajemo, do ubistva i samoubistva došlo je posle žučne svađe u porodičnom domu u zaječarskom naselju Kraljevica, kada je Milen pretukao Tatjaninu ćerku (20) iz prvog braka.

Kako “Blic” nezvanično saznaje od komšija iz zgrade u kojoj se odigrala nezapamćena tragedija, Milen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bacio Tatjanu sa terase stana na osmom spratu. Nesrećna žena izdahnula je na licu mesta.

- Čuli smo buku iz stana, a potom vrisak nesrećne žene dok je padala - kažu komšije.

Nakon što je bacio Tatjanu s osmog sprata, Milen je i sam skočio sa terase i izvršio samoubistvo. Kako „Blic“ saznaje, Milen i Tatjana imaju bebu od godinu dana, koju otac nije tukao.

Ubrzo posle tragedije, do zgrade u zaječarskom naselju Kraljevica došle su patrole policije i hitna pomoć.

- Policija je morala da obije stan koji je bio zaključan - kažu komšije.

Na lice mesta izašao je i tužilac koji je obavio uviđaj.

Tatjani je ovo bio drugi brak. Prema rečima komšija iz zaječarskog naselja Kraljevica, Milen je pre dvanaest godina pokušao samoubistvo sa zgrade u centru Zaječara. Tada je pao na parkirani automobil i preživeo pad.

Motiv ranijeg pokušaja samoubistva, kako saznajemo, bila je neuzvraćena ljubav.

Milen je, inače, zaposlen u tatu-studiju u Zaječaru dok je Tatjana vlasnica butika dečje garderobe u centru grada. Poznanici su nam potvrdili da se Milen Milenović često svađao s Tatjanom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.