Svaki dan do posla stepenicama iz pakla: Postoji lift, ali evo zašto ne mogu da ga koriste

Izvor: B92, 28.Maj.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki dan do posla stepenicama iz pakla: Postoji lift, ali evo zašto ne mogu da ga koriste

Gore-dole i po nekoliko puta na dan u osmospratnoj poslovnoj zgradi u Zaječaru u kojoj ne radi lift.

Zaposleni u zaječarskom odeljenju Republičkog zavoda za statistiku već 13 meseci rade na osmom spratu u zgradi bez lifta.

Lift nije pokvaren. Jednostavno, ostao je bez struje. Naravno, kao što se i da pretpostaviti, problem je nastao zbog nagomilanih neplaćenih računa.

“Do problema je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << došlo jer su se nagomilali računi za neplaćenu električnu energiju Direkcije za izgradnju koja je na istom spratu”, kažu zaposleni.

Rekli biste da je problem lako rešiti, ali postoji začkoljica. Problem je u tome što se lift vodi na komšijsku Direkciju, pa zbog toga pati i Republički zavod.

Exploziv se popeo na osmi sprat da vidi kako bi ta situacija mogla da se reši u korist zaposlenih. Pogledajte prilog OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.