Izvor: Blic, 28.Sep.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNO Dečak iz Zaječara snimao kako kolje zeca, pa snimak postavio na Fejsbuk

Organizacija za zaštitu i prava životinja „Orpak“ iz Kruševca podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru krivičnu prijavu protiv Lazara D. iz Zaječara zbog ubistva zeca.

Na jezivom video snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk vidi se Lazar D. koji u šumi nožem hladnokrvno kolje belog zeca.

- Počinilac je objavio video zapis, veoma uznemiravajućeg sadržaja, gde je promovisao i javno objavio Zakonom strogo zabranjeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delo – ubijanje životinja, čime je izvršio krivično delo mučenja i lišavanja života životinja (čl.269 Krivičnog zakonika). Na video zapisu, koji smo sačuvali zbog verovatnoće da će isti biti uklonjen od strane počinioca, se vidi kako počinilac prvo muči zeca, a zatim bez imalo saosećanja vadi nož i krajnje surovo prereza vrat jadnoj životinji, dok životinja krklja i davi se u sopstvenoj krvi on se smeje vuče je za uši, cima i okreće prema kameri kako bi se videla krv, nakon par minuta jadna životinja je uginula u najvećoj agoniji – stoji u prijavi koju je organizacija “Oprak” podnela zaječarkom tužilaštvu.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru nismo upeli da dobijemo komentar povodom ovog slučaja.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Facebook,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.