SAOBRAĆAJKA KOD ZAJEČARA: Pijan se zakucao u fići i ubio vozača!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJKA KOD ZAJEČARA: Pijan se zakucao u fići i ubio vozača!

Nesreća se dogodila na lokalnom putu Zaječar- Veliki Izvor kada je vozač nisana koji je vozio sa 1,13 promila lakohola u krvi iznenada izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u fiću čiji vozač je preminuo u bolnici

ZAJEČAR - Zaječarac J. D.(55) preminuo je sinoć u zaječarskoj bolnici od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu Zaječar-Veliki Izvor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Vozač J. D. je vozio ''fiću'' kada je iz suprotnog smera naišao ''nisan'' kojim je upravljao M. Z.(47) iz Zaječara.

Vozač ''nisana'' je izgubio kontrolu nad vozilom i čeono se zakucao u ''fiću''.

Utvrđeno je da je M. Z. bio pod dejstvom alkohola od 1,13 promila u krvi i njemu je Osnovno javno tužilaštvo odredilo pritvor do 48 sati.

( Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SAOBRACAJKA-KOD-ZAJECARA-Pijan-se-zakucao-u-fici-i-ubio-vozaca

Izvor: medio.rs, 22.Avg.2014

Nesreća se dogodila na lokalnom putu Zaječar- Veliki Izvor kada je vozač nisana koji je vozio sa 1,13 promila lakohola u krvi iznenada izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u fiću čiji vozač je preminuo u bolnici..ZAJEČAR - Zaječarac J. D.(55) preminuo je sinoć u zaječarskoj bolnici od...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.