Rudarski sindikat RTB-a učestvovao u akciji dobrovoljnog davalaštva u Zaječaru

Izvor: Kolektiv.co.rs, 15.Jun.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

 Rudarski sindikat RTB-a učestvovao u akciji dobrovoljnog davalaštva u Zaječaru

 Od „Bora“ 55 boca krvi RTB. – Rudarski sindikat RTB-a Bor priskočio je u pomoć susednom Zaječaru i organizovao 55 svojih članova u akciji dobrovoljnog davalaštva krvi koja je sprovedena na molbu direktora tamošnje Službe transfuzije. –Ekipu iz RTB-a činilo je 55 radnika i naših članova iz svih pogona Rudnika bakra Bor. Organizovali smo autobuski prevoz do Zaječara i ukupno je, kako smo obavešteni, u akciji prikupljeno 100 boca krvi. To znači da je više od polovine dobrovoljnih davalaca bilo iz Bora, odnosno RTB-a – rekao je predsednik Rudarskog sindikata Basena Milomir Milanović. Svaka akcija dobrovoljnog davalaštva, u kojoj se prikupi stotinu jedinica krvi, ocenjuje se veoma uspešnom, a ova u Zaječaru je to svakako bila, dodao je Milanović.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

  Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi SSMS  RTB-a i smederevskog „Hestila“

Izvor: Kolektiv.co.rs, 15.Jun.2017

Spojila ih humanost, prikupljeno 75 jedinica krvi SMEDEREVO. – Samostalni sindikat metalaca Srbije RTB-a Bor odazvao se kolegama iz smederevskog „Hestila“ koji su, u okviru obeležavanja godišnjice od uspešne privatizacije železare, organizovali akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Put Smedereva...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.