Rasvetljeno više krivičnih dela na području istočne Srbije

Izvor: Bor030.net, 27.Feb.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljeno više krivičnih dela na području istočne Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru rasvetlili su pet krađa, tri teške krađe i razbojništvo izvršene na područjima Knjaževca i Sokobanje.

Sumnja se da se maloletnik iz Knjaževca ušunjavao u stanove i kuće iz kojih je protivpravno prisvajao novčanike sa novcem i ličnim dokumentima, mobilni telefon i tablet. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delima procenjuje se na oko 170.000 dinara.

Sumnja se da je I. N. (39) iz Sokobanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << obio kladionicu, servis mobilnih telefona i zlataru iz kojih je uzeo novac i dva lap topa. Na ovaj način, vlasnicima je pričinjena šteta koja se procenjuje na oko 75.000 dinara.

On se tereti i da je na ulici u Sokobanji udario četrdesettrogodišnjeg sugrađanina, nanevši mu lake telesne povrede, i oteo mu mobilni telefon.

Policija je, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 sati I. N, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio teške krađe i razbojništvo. On će u zakonskom roku biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

U Vrbasu rasvetljene provale prodavnica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2017, 13:44

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrbasu rasvetlili su četiri krivična dela teška krađa, počinjena u ovom mestu u protekla dva meseca...Trojica meštana terete se da su, u četiri navrata, provalili u dve prodavnice i da su iz magacina ukrali robu u vrednosti od preko milion dinara...Protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.