Izvor: Press, 06.Mar.2015, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukao i silovao sestru ometenu u razvoju, pa pijan hteo da pobegne u Beograd!

Franc Kostić (24) iz Zaječara, kojije brutalno silovao sestru (16) ometenu u razvoju, uhapšen je s koferom u ruci dok je nameravao da pobegne u Beograd.
Njemu su lisice stavljene na ruke u blizini autobuske stanice.
- Osumnjičeni silovatelj je bio pijan u trenutku hapšenja. Srećom, dramatičnu poteru okončali smo uspešno - kaže naš sagovornik.

Pročitajte još:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Tužilaštvo otkrilo nove KLJUČNE dokaze protiv Ognjanovića!
Trudnica pet dana lečena pre nego što je preminula
Srećković: Eksplozivna naprava bačena u dvorište kuće
   
Kostić je devojčicu, koja mu je sestra od strica, prekjuče po podne sačekao ispred specijalne škole „Jelena Majstorović“ u Zaječaru. Predložio joj je da se prošetaju po park-šumi Kraljevica, a zatim ju je uvukao u napušteni WC, pretukao i silovao.
- Nas su pozvali meštani koji su šetali Kraljevicom, jer su videli devojčicu kako besciljno luta Kraljevicom, sva raščupana, poderane odeće. Devojčica je samo jecala, pa su s njom pričali stručnjaci Centra za socijalni rad - dodaje naš izvor.

Franc Kostić je mladić bez zaposlenja i do sada nije bio u sukobu sa zakonom. Poznanici pričaju da često menja prebivališta po Srbiji.
   
Devojčica je odmah upućena na ginekološki i psihijatrijski pregled. Ustanovljeno je da je silovana. Sada je na kućnom lečenju u hraniteljskoj porodici gde je smeštena pre nekoliko godina. 
Silovatelj je u pritvoru, a u policiji se branio da je devojčica pristala na seksualni odnos.


Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretukao i silovao sestru, pa se spremao da pobegne za Beograd

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2015

DEVOJČICA sa smetnjama u razvoju, stara samo 16 godina, koju je u sredu u Zaječaru, kako se sumnja, silovao Franc Kostić (24) njen brat od rođenog strica, prvo je bila pretučena, a zatim i napastvovana. Lekarskim pregledom je ustanovljeno da je maloletnica deflorisana, a po telu je imala i vidljive...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.