Predstava “Slavna Florens” Ateljea 212 na gostovanju u Kanadi

Izvor: Svet, 28.Jan.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava “Slavna Florens” Ateljea 212 na gostovanju u Kanadi

Predstava “Slavna Florens” pozorišta Atelje 212 gostuje u Kanadi 28. februara u pozorištu “Izabel Bader”.
Posle velikog uspeha na festivalu Dani Zorana Radmilovića u Zaječaru, kao i na letnjem festivalu Belef u Beogradu i u Novom Sadu, publika u Torontu imaće priliku da uživa u ovoj komediji s pevanjem, koja predstavlja istinitu priču o Florens Foster Dženkins, najgoroj pevačici na svetu, koja je četrdesetih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << godina u Njujorku bila prava muzička atrakcija.
Florens, čiji lik tumači Gorica Popović, proslavila se iako nije umela da peva. Komad prati njen život u vreme kad je njena karijera dostigla vrhunac nastupom u Karnegi holu. Priča o njoj je topla i ljudska jer su njena ogromna ljubav prema muzici i arijama.
Izvor: Kurir
Foto: Atelje 212/Facebook
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.