Policija zaplenila 12 kilograma marihuane

Izvor: Bor030.net, 16.Dec.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 12 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su dvadesetsedmogodišnjeg M.Nj. iz okoline Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na putu Zaječar – Boljevac, zaustavila vozilo kojim je upravljao osumnjičeni i pregledom pronašla 12 kilograma marihuane sakrivene u putnoj torbi.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Blaca pronadjena laboratorija za marihuanu

Izvor: JUGpress.com, 16.Dec.2016

BLACE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju u saradnji sa Policijskom upravom u Beogradu, pronašli su laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane i zaplenili oko četiri kilograma sirove i oko kilogram i 400 grama suve biljne materija nalik na marihuanu...Improvizovana laboratorija...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.