Policija sprovodi centralnu akciju pojačane kontrole saobraćaja

Izvor: Bor030.net, 16.Nov.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija sprovodi centralnu akciju pojačane kontrole saobraćaja

Policijski službenici Policijske uprave u Zaječaru Odeljenja saobraćajne policije, 17. novembra (u utorak) ove godine, sprovešće centralnu akciju pojačane kontrole saobraćajana području Policijske uprave u Zaječaru.

Iz policije kažu da je cilj akcije sveobuhvatna kontrola saobraćaja, sa posebnim usmerenjem na kontrolu upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i korišćenje sigurnosnog pojasa.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Udruženje građana „Dečja radost“ sprovodi akciju „Za osmeh više“ u Zaječaru

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Nov.2015

U okviru projekta „Za osmeh više“ koji udruženje građana „Dečja radost“ realizuje uz podršku CIP Centra i u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo iz Beograda, deci koja borave u Ustanovi za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju „Oblutak“ u Zaječaru sutra, u utorak...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.