Policija otkrila veću količinu municije, uhapšene tri osobe

Izvor: Bor030.net, 07.Okt.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija otkrila veću količinu municije, uhapšene tri osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru zaplenili su veću količinu municije i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom kontrole vozila kojim su upavljali osumnjičeni N.P. i M.N., policija je pronašla 15 metaka, dve ručne bombe, batrijsku lampu i manji ašov, kao i 295 metaka koji su bili zakopani u krugu jedne fabrike >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << u Zaječaru.

Operativnim radom utvrđeno je da su osumnjičeni oružje ukrali iz kuće osumnjičenog Z.S., kod koga je policija, prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi, pronašla 498 metaka različitog kalibra, revolver i lovačku pušku.

Osumnjičeni N.P. i M.N., koji se teret i za krivično delo teška krađa, privedene su Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru, a osumnjičenom Z.S. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(PU Zaječar)
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Čačka zaplenjen rezani duvan

Izvor: RTS, 08.Okt.2016, 13:00

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku su prilikom kontrole putničkog motornog vozila, na magistralnom putu u Međuvršju kod Čačka, pronašli i oduzeli oko sedamdeset kilograma rezanog duvana.

Nastavak na RTS...

Akcija "Majevica": U Tuzli uhapšene tri osobe zbog prodaje oružja

Izvor: Blic, 08.Okt.2016

Pripadnici Federalne uprave policije /FUP/ u okviru operativne akcije "Majevica" na području Tuzlanskog kantona uhapsili su tri osobe iz Tuzle čiji su inicijali S.K, E.K. i S.S. zbog nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija...U sklopu akcije, po naredbi Opštinskog suda u Tuzli, izvršeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.