Policija kod mladića iz Bora pronašla 35 paketića marihuane

Izvor: Bor030.net, 29.Mar.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija kod mladića iz Bora pronašla 35 paketića marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru odredili su zadržavanje do 48 sati sugrađaninu K. K. (1992), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom njegovog domaćinstva policija je pronašla 35 paketića u kojima se nalazila biljna materija ukupne bruto mase oko 34 grama, čijim veštačenjem se utvrdilo da se radi o opojnoj drogi “marihuana”.

Osumnjičeni je sproveden >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.