Osuđen deda monstrum iz Zaječara

Izvor: Bor030.net, 05.Okt.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen deda monstrum iz Zaječara

Viši sud u Zaječaru osudio je nepravnosnažnom presudom penzionera Čedomira Đurića (67) iz obližnjeg sela Salaš na 40 godina zatvora jer je 8. decembra prošle godine ubio Draganu Ćirić (18), učenicu četvrtog razreda Ekonomske škole.

Đurić je priznao zločin, na sudu ispričao kako je u devojku bio patološki zaljubljen ali je nikada nije poljubio, a da je okidač bila ljubomora na dečka sa kojim se >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Dragana viđala.

Obdukcija je pokazala da je starac najpre tukao devojku u svojim kolima kada ju je na prevaru odvezao van grada. Zatim joj je sipao kiselinu u usta, a potom zadavio.

U kolima osuđenog Ćirića nađena je DNK devojke i pramenovi kose koju joj je on iščupao u napadu.

Njih dvoje su se znali odranije, a Đurić je izjavio da su imali ugovor o doživotnom izdržavanju kojim bi Dragana sve nasledila.

Kazao je i da joj je davao deo novca od penzije. Međutim, osumnjičeni je bio opčinjen devojkom i bio je u nju ludo zaljubljen. Izjavio je da među njima nikada ništa nije bilo, čak ni poljupca, a da ju je ubio iz ljubomore.

Utvrđeno je da devojka pre smrti nije silovana.

Njeno telo je bacio u ataru sela Glogovica, u jezeru glogovačke reke, gde ju je policija i pronašla.

(Blic, Bor030)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Nisam podnosio što ima momka pa sam je ubio

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2015

Bio sam zaljubljen u Draganu i nisam mogao da podnesem to što ima momka! Zato sam je ubio! Ovo je u ponedeljak, pre izricanja prvostepene presude u Višem sudu u Zaječaru, kojom je osuđen na 40 godina robije zbog ubistva Dragane Ćirić (18), učenice Srednje ekonomske škole u Zaječaru, izjavio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.