Oružjem protivu otmičara besplatno u Zaječaru

Izvor: BalkanRock.com, 09.Mar.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oružjem protivu otmičara besplatno u Zaječaru

Heroji devedesetih, Oružjem protivu otmičara iz Zrenjanina dolaze u Zaječar u petak, 10. marta.

Grupu je 1992. godine osnovao Nikola Pavković (gitara) nakon što je napustio grupu Instant karma, zajedno sa Dragom Antonov (bas). Ostatak grupe je varirao dok se nisu pridružili Dragana Mrkajić (vokal, gitara) i Darko Kurjak (bubanj), koji su postali trajni članovi.

Prvi album, koji nosi ime grupe, snimljen je i objavljen 1995. godine. Bend je do 2007. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godine nekoliko puta prekidao sa radom, da bi se od te godine okupili u novom sastavu koji je osim Pavkovića uključivao Zarka Dunića (bas), Ivanu Radomanovac (gitara, vokal) i Srđana Devića (bubanj). Iste godine izdat je album Znaš ko te pozdravio.

Događaj se organizuje u okviru projekta „Kreativna zona“, koji sprovodi udruženje Zaječarska inicijativa, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Početak koncerta je u 22 časa, a ulaz je besplatan.


Pogledaj vesti o: Zaječar,   Zrenjanin

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.