Nudio mito policajcima da bi “zažmurili” na krijumčarenje ljudi

Izvor: Bor030.net, 12.Jan.2017, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nudio mito policajcima da bi “zažmurili” na krijumčarenje ljudi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M. J. (61) iz Zaječara, osumnjičenog da je nudio mito pripadnicima MUP-a angažovanim na obezbeđenju državne granice na području Knjaževca, kako bi za uzvrat propustili vozila sa ilegalnim migrantima.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita, po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca, policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čovek iz Zaječara nudio mito policiji da švercuje migrante?!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jan.2017

Policija u Zaječaru uhapsila je svog sugrađanina M.J.(61) zbog sumnje da je izvršio krivično delo davanje mita...Kako Telegraf saznaje, sumnja se da je M.J. nudio mito pripadnicima MUP-a angažovanim na obezbeđenju državne granice na području Knjaževca, kako bi za uzvrat propustili vozila sa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.